Zapisałam się natychmiast. Refleksja przyszła po chwili, bo spojrzałam w kalendarz i wczytałam się w program
brawo
ale warto przenieść temat do książki wniosków...
WYCIECZKA DO LWOWA
Moderator: pablo
Re: WYCIECZKA DO LWOWA
Myślałem, że to zbyt grubymi nićmi szyte i nikt nie uwierzy . To że tyle osób się nabrało (nie powiem, ilu słuchaczy zapisało się na stronie, w każdym razie gdybyśmy rzeczywiście jechali, zabrakłoby miejsc ) wynika zapewne z tego, że nie wszyscy przeczytali ten tekst do końca. Większość poprzestała na początkowych akapitach, a tam te informacje były... w miarę prawdopodobne. Podejrzenia powinna wzbudzić już "grupa skoligacona", chociaż....prawo potrafi być czasami wyjątkowo głupie. Ale już przy wstępnym planie wycieczki to sobie pofolgowałem .
Jutro roześlę oficjalny "mailing prostujący", bo nie wszyscy wchodzą na forum.
Jutro roześlę oficjalny "mailing prostujący", bo nie wszyscy wchodzą na forum.
Nooo, świetny numer Gratulacje
Bardzo dziękuję za wszystkie miłe maile, które otrzymałem w związku z tą primaaprilisową wycieczką do Lwowa.
Przyznam, że trochę się obawiałem Państwa reakcji, ale - jak się okazało - zupełnie niepotrzebnie. Wygląda na to, że nie mamy w Akademii 30+ osób pozbawionych poczucia humoru . Cieszę się, bo przed nami przecież wyprawa (tym razem realna ) do Krakowa.
Przyznam, że trochę się obawiałem Państwa reakcji, ale - jak się okazało - zupełnie niepotrzebnie. Wygląda na to, że nie mamy w Akademii 30+ osób pozbawionych poczucia humoru . Cieszę się, bo przed nami przecież wyprawa (tym razem realna ) do Krakowa.