Majówka lub coś w tym stylu
Moderator: pablo
Re: Majówka lub coś w tym stylu
Wygląda na to, że nici z majówki (tej 14-go przynajmniej)
A może takie nieoficjalne zakończenie roku przy ognisku zrobić?
18 czerwca, w piątek, po koncercie?
Ponieważ (niestety!) nie wszyscy zaglądają na forum, może by ogłosić po najbliższym wykładzie, że jest taka propozycja.
"Fale mózgowe" powinny przyciągnąć rzesze słuchaczy - będzie okazja
A może takie nieoficjalne zakończenie roku przy ognisku zrobić?
18 czerwca, w piątek, po koncercie?
Ponieważ (niestety!) nie wszyscy zaglądają na forum, może by ogłosić po najbliższym wykładzie, że jest taka propozycja.
"Fale mózgowe" powinny przyciągnąć rzesze słuchaczy - będzie okazja
Po koncercie to już będzie za późno. Zanim się zbierzemy, wyjedziemy z Gdańska... (bo koncert odbędzie w szkole muzycznej).
Między ostatnim wykładem (prof. Izdebskiego) a zakończeniem roku są prawie trzy tygodnie przerwy. Zrobimy ognisko w pierszej połowie czerwca. W przyszłym tygodniu będę znał już jakieś szczegóły. Roześlę informację mailem.
Między ostatnim wykładem (prof. Izdebskiego) a zakończeniem roku są prawie trzy tygodnie przerwy. Zrobimy ognisko w pierszej połowie czerwca. W przyszłym tygodniu będę znał już jakieś szczegóły. Roześlę informację mailem.
Bardzo fajnie!
Może tym razem zechcemy się sobie wszyscy przedstawić (a nie jak w autobusie...)
Może tym razem zechcemy się sobie wszyscy przedstawić (a nie jak w autobusie...)
Data i miejsce są już ustalone.
2 czerwca (środa), wiata Borodziej (między Oliwą a Sopotem), godz. 19.00-23.00 (chyba 4 godziny nam wystarczą ).
Zdecydowałem się jednak na "legalne" miejsce. Wada tego wariantu jest taka, że impreza będzie płatna (20 zł; bo trzeba opłacić miejsce, drewno i podstawowy catering tzw. szkolny ). A zaleta - że nikt nas stamtąd nie wyrzuci i nie wlepi mandatu lub kary.
Liczę na to, że frekwencja dopisze (myślę, że wycieczkowicze zjawią sie w komplecie lub prawie w komplecie .
A że będzie fajnie i wesoło, to ani przez chwilę nie wątpię .
3 czerwca jest dniem wolnym (Boże Ciało), myślę, że to też wpłynie pozytywnie na frekwencję.
2 czerwca (środa), wiata Borodziej (między Oliwą a Sopotem), godz. 19.00-23.00 (chyba 4 godziny nam wystarczą ).
Zdecydowałem się jednak na "legalne" miejsce. Wada tego wariantu jest taka, że impreza będzie płatna (20 zł; bo trzeba opłacić miejsce, drewno i podstawowy catering tzw. szkolny ). A zaleta - że nikt nas stamtąd nie wyrzuci i nie wlepi mandatu lub kary.
Liczę na to, że frekwencja dopisze (myślę, że wycieczkowicze zjawią sie w komplecie lub prawie w komplecie .
A że będzie fajnie i wesoło, to ani przez chwilę nie wątpię .
3 czerwca jest dniem wolnym (Boże Ciało), myślę, że to też wpłynie pozytywnie na frekwencję.
Będę jechała na majówkę samochodem z Gdyni-Obłuża - mam 2 wolne miejsca, oczekuję propozycji
Chciałbym, żebyśmy wyruszyli wspólnie spod Uniwersytetu (o 18.30). Osoby bez samochodu mogłyby mieć problem, żeby dojechać do Borodzieja.bianka pisze:Będę jechała na majówkę samochodem z Gdyni-Obłuża - mam 2 wolne miejsca, oczekuję propozycji
Ha, a my - osoby bez samochodu - sprawdziliśmy już mapę Trójmiasta i połączenia autobusowe. Dojechać można w pobliże, a potem się przespacerować. Mamy już nawet spisane godziny odjazdów autobusów tam i z powrotem.pablo pisze:
Chciałbym, żebyśmy wyruszyli wspólnie spod Uniwersytetu (o 18.30). Osoby bez samochodu mogłyby mieć problem, żeby dojechać do Borodzieja.
Kto chciałby pojechać autobusem, to oczywiście może. Kar za to nie będzie .
Oczywiście, bardzo słusznie, będę pod Uniwersytetem, ale już 1 pasażerkę mam z Gdynipablo pisze:Chciałbym, żebyśmy wyruszyli wspólnie spod Uniwersytetu (o 18.30). Osoby bez samochodu mogłyby mieć problem, żeby dojechać do Borodzieja.