Spam
Moderator: pablo
Spam
A tu spamerzy buszują i wiatr hula pomiędzy wątkami, bośmy zapomniani przez wyższą instancję.... Miotły nam trzeba
Kto to się martwił, że na darmo pisze posta a kto przekonywał, że będziemy tu zaglądac i czytac?
Rzeczywiście odkąd pojawił się pierwszy spam, przestałam, cierpliwie czekałam aż zniknie ale jak widac trwa i ma się dobrze.
Poprosiłabym spamera, żeby przestał nam tu śmiecic ale to automat, zimna maszyna, więc spróbuję uzbroic się w cierpliwośc
Kto to się martwił, że na darmo pisze posta a kto przekonywał, że będziemy tu zaglądac i czytac?
Rzeczywiście odkąd pojawił się pierwszy spam, przestałam, cierpliwie czekałam aż zniknie ale jak widac trwa i ma się dobrze.
Poprosiłabym spamera, żeby przestał nam tu śmiecic ale to automat, zimna maszyna, więc spróbuję uzbroic się w cierpliwośc
Re: Spam
Kota nie ma, myszy harcują. Byłem na urlopie, dzisiaj wróciłem i zaraz to wszystko posprzątam.
jak miło, nareszcie czysto i przejrzyście. Hurrra
Kocie wróc Myszy się rozszalały, trzeba je przegnac...
Moze ratunkiem przez spamem bylaby koniecznosc aktywacji konta przez admina/moderatora?
Wszystkie konta muszą być przeze mnie aktywowane. Nie wiem, jak ten skubaniec się nam wcisnął. Ale już go pogoniłem.agat pisze:Moze ratunkiem przez spamem bylaby koniecznosc aktywacji konta przez admina/moderatora?