GWP
Moderator: pablo
GWP
Jak Wam się podobała reklama ksiazki pani Majewskiej - Opiełki?
Wylączyłam się po 20 minutach, więc nie do końca jestem przekonana do tresci zawartej w książce: Jak mówić aby nas słuchano...
Ale może mam ostatnio słabą koncentrację:)
Wylączyłam się po 20 minutach, więc nie do końca jestem przekonana do tresci zawartej w książce: Jak mówić aby nas słuchano...
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Re: GWP
Po pierwsze sprawdzam, czy umiem coś wrzucić na forum To mój pierwszy raz w ogóle
Wykład pani Iwony zrobił na mnie dobre wrażenie, choć nie usłyszałam niczego nowego, może dlatego, że zaglądałam już do jej książek. Bardziej ciekawiła mnie ona sama, niż to, co powie i nie zawiodłam się. Sprawia wrażenie bardzo ciepłej osoby, która jednakże wie, czego chce i potrafi to dostać.
Wykład pani Iwony zrobił na mnie dobre wrażenie, choć nie usłyszałam niczego nowego, może dlatego, że zaglądałam już do jej książek. Bardziej ciekawiła mnie ona sama, niż to, co powie i nie zawiodłam się. Sprawia wrażenie bardzo ciepłej osoby, która jednakże wie, czego chce i potrafi to dostać.
nie wiem jak mogłaś się wyłączyć , skoro co jakiś czas elektryzowały nas osobliwe pytania-uwagi pewnego oryginalnego osobnika, który chyba przez pomyłkę zabłądził na to spotkanie.Gosia pisze:Jak Wam się podobała reklama ksiazki pani Majewskiej - Opiełki?
Co do wykładu - dla mnie był pouczający, ponieważ temat jest mi niemal całkowicie obcy a od jakiegoś czasu interesujący.
W takim razie gratuluję inauguracji - dobra robota!jagat pisze: Po pierwsze sprawdzam, czy umiem coś wrzucić na forum To mój pierwszy raz w ogóle
Uwagi osobnika byly na pierwszym wykladzie a na tym już obnika nie zauważyłam:)
Słynny "osobnik" był na wykladzie w GWP na Bema na temat faktów i mitów w psychologii:)
Teraz też go nie zauwazyłam, a na pewno skupiłabym się na NIM:)
Teraz też go nie zauwazyłam, a na pewno skupiłabym się na NIM:)
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Aj, przepraszam, to znaczy, że pomyliłam spotkania. To wiele wyjaśnia - facet był denerwujący, więc umiejętność wyłączenia się w takich warunkach świadczyłaby o wyjątkowo spokojnym usposobieniu . Takie opanowanie od zawsze mi imponuje.
-
- Kontakt:
Wykład był dobrą reklamą książki. Prowadząca wydaje się być miłą i otwartą osobą z ogromnym doświadczeniem i wiedzą. Jednakże zastanawia mnie, czy poradziłaby sobie w sytuacji, w której musiałaby coś przekazać, a nikt nie chciałby Jej słuchać - to takie pytanie na marginesie.