Jakby krótsze w tym roku i złagodzone nieco, bo w lipcu Alternativa w Stoczni Gdańskiej pod przewodnictwem Huberta Bilewicza, a we wrześniu - jeszcze w to nie mogę uwierzyć! - Zielona Szkoła z prof. Mikołejką ! (owacje!)
Wobec takiej perspektywy, z sierpniem sobie jakoś poradzę we własnym zakresie, "with a little help from my books"
Panie Pawle, "czapką do ziemi" - szacun i uznanie! Znowu się udało!
Życzę wszystkim udanych wakacji i do zobaczenia!
znowu wakacje :(
Moderator: pablo
Re: znowu wakacje :(
Bo szkoda trochę tego września... We wrześniu, oprócz zielonej szkoły z prof. Mikołejką, chcielibyśmy zorganizować ponownie marsz na orientację, być może także powtórzymy jeszcze raz warsztaty MBTI dla początkujących (a w październiku ruszymy z cyklem dla zaawansowanych).bianka pisze:Jakby krótsze w tym roku i złagodzone nieco
Po wykładzie rozmawiałem z dr. Jackiem Friedrichem na temat wyjazdu do Amsterdamu. Jest jak najbardziej za . Zna to miasto doskonale (był z 15 razy ), tak że szykuje się ciekawa wyprawa. Tym razem chyba bardziej pod znakiem malarstwa niż architektury, chociaż kto wie Co prawda trochę szkoda tego Radomia, ale do Radomia pojedziemy, jak już zwiedzimy wszystkie ciekawe miasta w zasięgu 1200 km
Możej jeszcze w tym tygodniu będę coś wiedział na temat Alternativy, to rzecz jasna zaraz dam znać (mailem).
Życzę również wszystkim wspaniałych urlopów (a nauczycielom wakacji). Nie przesadzajcie ze słońcem i z szybkością na drogach. Do zobaczenia w październiku (a z niektórymi osobami zapewne jeszcze w lipcu i we wrześniu)
Re: znowu wakacje :(
Wakacje szybko miną. Już nie mogę doczekać się września i wycieczki (to będzie moja pierwsza, mam nadzieję, że znajdę się w gronie wybranych)
Z ciekawością będę oczekiwać na nowy program wykładów. Wiem, że historia nie cieszy się popularnością, ale może jakaś mała grupka, tak jak na wykładach z literatury????
Oczywiście najlepiej Polska Piastów lub Jagiellonów. Im młodsza historia, tym więcej polityki, a tego mamy chyba pod dostatkiem w mediach.
Udanego wypoczynku i do zobaczenia!
Z ciekawością będę oczekiwać na nowy program wykładów. Wiem, że historia nie cieszy się popularnością, ale może jakaś mała grupka, tak jak na wykładach z literatury????
Oczywiście najlepiej Polska Piastów lub Jagiellonów. Im młodsza historia, tym więcej polityki, a tego mamy chyba pod dostatkiem w mediach.
Udanego wypoczynku i do zobaczenia!