Co daje początek muzyce?
Moderator: pablo
Co daje początek muzyce?
Jak Wam się podobało? Trochę krótko, ale w ramach rekompensaty będą kolejne zajęcia, w czasie których (mam taką nadzieję) czas już nie będzie nas gonił . Teraz było szybko, ale za to bez nieoczekiwanych niespodzianek. Na zakończenie drugiego roku A30+ zorganizowaliśmy koncert i na godzinę przed rozpoczęciem okazało się, że wysiadło nagłośnienie. To były dopiero nerwy! (choć denerwowałem się w zasadzie tylko ja, bo prof. Sutt czuje się w takich sytuacjach jak ryba w wodzie). Koniec końców wszystko się udało.
Jak zauważyliście (no chyba że byliście tak zaabsorbowani muzyką, że umknęło to Waszej uwadze), w czasie naszego jam session po sali chodził pan i pstrykał zdjęcia. To był Wojtek, mój kolega z działu kreatywnego GWO.
Zamysł jest taki, aby te zdjęcia połączyć z muzyką i stworzyć taką sympatyczną prezentację fotograficzno-muzyczną. Wojtek jest profesjonalnym fotografem, więc zdjęcia będą na pewno ciekawe pod względem artystycznym. Albo nagramy tę prezentację wszystkim uczestnikom na płyty, albo będzie można ją sobie ściągnąć z naszej strony internetowej.
Jak zauważyliście (no chyba że byliście tak zaabsorbowani muzyką, że umknęło to Waszej uwadze), w czasie naszego jam session po sali chodził pan i pstrykał zdjęcia. To był Wojtek, mój kolega z działu kreatywnego GWO.
Zamysł jest taki, aby te zdjęcia połączyć z muzyką i stworzyć taką sympatyczną prezentację fotograficzno-muzyczną. Wojtek jest profesjonalnym fotografem, więc zdjęcia będą na pewno ciekawe pod względem artystycznym. Albo nagramy tę prezentację wszystkim uczestnikom na płyty, albo będzie można ją sobie ściągnąć z naszej strony internetowej.
Re: Co daje początek muzyce?
To chyba, jak dotąd, najlepiej udokumentowane spotkanie: mikrofon, fotograf, kamera... gdybym była uprzedzona, poszłabym przynajmniej do fryzjera
Mediów można było nie dostrzec w ferworze walki - nie przypuszczałam, że liczenie do trzech jest takie skomplikowane... (a już miałam takie dobre samopoczucie po serii kosmicznej )
Nie mogę się doczekać drugiej części!
Mediów można było nie dostrzec w ferworze walki - nie przypuszczałam, że liczenie do trzech jest takie skomplikowane... (a już miałam takie dobre samopoczucie po serii kosmicznej )
Nie mogę się doczekać drugiej części!
do trzech, czterech i jakby tego było mało to jeszcze po angielsku
bardzo fajne warsztaty
bardzo mocno zastanawiam się nad kupnem sobie bębna
bardzo fajne warsztaty
bardzo mocno zastanawiam się nad kupnem sobie bębna
A spróbuj wybębnic superatę jak za głową krowie dzwonki liczą do trzech opuszczając dwa
Zabawa była super, już odliczam dni do drugiej części
Zabawa była super, już odliczam dni do drugiej części
W każdym razie następnym razem przechodzę na klawesy, to już postanowione
Tym razem byłem w sekcji bębnów szczelinowych i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Bo poprzednio to grałem na zwykłym bębnie i też byłem zadowolony.
szczerze mówiąc mi najbardziej spodobała sie "szczęka konia" oczywiscie oryginalna , bo ruski budzik to już nie to samo
Ale na ruskim budziku też bym sobie pograł. Szkoda tylko, że na cztery i co drugi raz. Jak już się ma instrument w ręce to jest ochota, żeby tak się bardziej, że tak powiem, artystycznie wyżyć...
Warsztaty rewelacyjne. Czy usłyszymy naszą sambę? Najlepiej na youtube . Będę mogła pochwalić sie rodzinie i znajomym . Trzymanie shakera w ręku , liczenie "czydzieści" i jeszcze utrzymywanie rytmu nie jest takie łatwe. Teraz musimy tylko poćwiczyć i ruszamy w tournee jako Zespół Akademicki 30plus po Polsce i oczywiście zagranicę
Profesor Sutt to magik. Po pół godzinie grupa mocno zróżnicowanych jednostek stała się zespołem. I to nie byle jakim! Zgranym i zaangażowanym. Prosimy o jeszcze...