Program na drugi semestr 2011/2012
Moderator: pablo
Program na drugi semestr 2011/2012
Uważam ze program jest bardzo dobry. Tym samym pragnę pochwalić działania naszego Koordynatora
Teraz tylko mieć czas..dużo czasu...
Teraz tylko mieć czas..dużo czasu...
Re: Program na drugi semestr 2011/2012
Bardzo mnie zainteresowały zajęcia "pucharowe" Czy to cykl, czy 3 terminy tych samych zajęć?
Mam wrażenie, że o gość-inności już u nas było, ale i tak się wybieram, bo dzięki Akademii odkryłam w sobie fascynację filozofią (niesłychane, że mi to wcześniej umknęło...), oraz filozofami . Będzie prof. Mikołejko !!!
Już się cieszę na wykłady, Sylvia - co racja, to racja!
Ale, muszę przypomnieć obiecaną prof. Środę... no, muszę...
Mam wrażenie, że o gość-inności już u nas było, ale i tak się wybieram, bo dzięki Akademii odkryłam w sobie fascynację filozofią (niesłychane, że mi to wcześniej umknęło...), oraz filozofami . Będzie prof. Mikołejko !!!
Już się cieszę na wykłady, Sylvia - co racja, to racja!
Ale, muszę przypomnieć obiecaną prof. Środę... no, muszę...
Jesli uda sie wyjazd do Bydgoszczy, wyjście do Opery, spływ kajakowy oraz wycieczka do Berlina będę naprawdę zadowolona. Warsztaty MBTI tez sa swietne, do tego kilka ciekawych wykładów i lampka wina:) czegóż chcieć więcej?? chyba żeby ten semestr trwał jak najdłużej... Po raz pierwszy w procesie edukacyjnym nie marzę o wakacjach:D
Ludzie, czy wyście powariowalisylvia pisze:Po raz pierwszy w procesie edukacyjnym nie marzę o wakacjach
Choć nie powiem, miło się takie posty czyta .
bianka pisze:Mam wrażenie, że o gość-inności już u nas było
Słusznie, ale to był jednak trochę innych wykład, poświęcony spotkaniu Heideggera i Celana. Być może coś się z tego powtórzy, ale dla dużej części słuchaczy będzie to pierwsze spotkanie z prof. Wodzińskim. W 2011 r. do Akademii zapisało się... 250 nowych osób
sylvia pisze:Jesli uda sie wyjazd do Bydgoszczy, wyjście do Opery, spływ kajakowy oraz wycieczka do Berlina będę naprawdę zadowolona. Warsztaty MBTI tez sa swietne, do tego kilka ciekawych wykładów i lampka wina:)
Wszystko się uda . Rzecz jasna priorytetem jest Berlin, to w tym roku nasza impreza flagowa.
Ludzie, czy wyście powariowali
Troszke mi odbiło ale to z radości
A moze to ten ekstrawertyzm
Ja jeszcze we wrześniu (na pierwszej edycji warsztatów) byłem introwertykiem, a teraz wyszedł mi ekstrawertyzm .pablo pisze:A moze to ten ekstrawertyzm
Bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze
A ja po raz piąty !sylvia pisze:Po raz pierwszy w procesie edukacyjnym nie marzę o wakacjach:D