Jak się Wam podobały dzisiejsze warsztaty?
Ja się dobrze bawiłam i odkryłam, że wyglądam przed kamerą ciut lepiej niż mi się wcześniej wydawało Jednak nie mogę powiedzieć, żebym się czegoś nauczyła.
Natomiast po raz kolejny potwierdziło się jedno: na zajęcia akademii uczęszcza mnóstwo świetnych ludzi, którzy mają fantastyczne pomysły i lubią się śmiać. Te nasze spotkania są olbrzymią wartością samą w sobie
warsztaty psychologiczne pod przewodem dr. Szulca :)
Moderator: pablo
Re: warsztaty psychologiczne pod przewodem dr. Szulca :)
Hej ho
A ja sobie tak myślę, że przećwiczylismy teorię w praktyce i wedle chetnie wezmę udział w konkursie dla 10 osób zorganizowany przez grupę nr 5 (2 grupa), dam radę poniżej 3 godzin!!!!!
A ja sobie tak myślę, że przećwiczylismy teorię w praktyce i wedle chetnie wezmę udział w konkursie dla 10 osób zorganizowany przez grupę nr 5 (2 grupa), dam radę poniżej 3 godzin!!!!!
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
No no! lepiej nie:) chcemy Cię zobaczyć na następnym wykładzie:) Ale scenka była super
Potencjał zabawowy jest, to bez wątpienia Scenki wyszły świetnie. Zaskoczyło mnie, że nikt nie miał problemów z występem przed kamerą.jagat pisze:Natomiast po raz kolejny potwierdziło się jedno: na zajęcia akademii uczęszcza mnóstwo świetnych ludzi, którzy mają fantastyczne pomysły i lubią się śmiać. Te nasze spotkania są olbrzymią wartością samą w sobie