Program na nowy semestr
Moderator: pablo
Program na nowy semestr
No, to pomarudzę Przejrzałam program na nowy semestr i... ostatni wykład dra Friedricha, wykład Wojciecha Eichelbergera, o którym marzyłam i bal karnawałowy zaplanowano na czas, kiedy pomorskie ma ferie zimowe. Znowu więc stoję przed wyborem - Akademia czy spotkanie z rodziną, z którą nawet wliczając ferie mam ostatnio okazję widywać się trzy razy w roku. Cóż, rodziców ma się jednych, a wykładów, ciekawych wykładowców i zabaw wiele jeszcze przed nami.
Re: Program na nowy semestr
Bal musi być w karnawale i to jakoś tak wypada w styczniu. Co do wykładów dr. Jacka Friedricha, to przyznaję, sam zaproponowałem styczeń . Trochę z premedytacją. Chodziło o to, żeby zmobilizować słuchaczy do aktywności po okresie świąteczno-noworocznym.
Ale na koniec zła wiadomość, która dla Ciebie okaże się dobrą. Niestety, Wojciech Eichelberger nie przyjedzie do nas w styczniu . Obiecał jednak, że zjawi się w przyszłym semestrze.
To tyle wyjaśnień.
Ale na koniec zła wiadomość, która dla Ciebie okaże się dobrą. Niestety, Wojciech Eichelberger nie przyjedzie do nas w styczniu . Obiecał jednak, że zjawi się w przyszłym semestrze.
To tyle wyjaśnień.
Ha, podejrzewam, że większość członków akademii to faktycznie zmotywuje
Dobrze, że choć Eichelberger mnie nie ominie. Balu żałuję bardzo Tym bardziej, że karnawał chyba bardzo długi jest w tym roku - duża część lutego wchodzi.
A na koniec optymistycznie - czy ktoś poza mną cieszy się, że za dwa dni zaczyna się nowy rok w Akademii 30+? Ja cieszę się BARDZO!!!
Dobrze, że choć Eichelberger mnie nie ominie. Balu żałuję bardzo Tym bardziej, że karnawał chyba bardzo długi jest w tym roku - duża część lutego wchodzi.
A na koniec optymistycznie - czy ktoś poza mną cieszy się, że za dwa dni zaczyna się nowy rok w Akademii 30+? Ja cieszę się BARDZO!!!
Hurra! Znowu szkoła!!!
(i kto by pomyślał, że mnie to kiedyś tak ucieszy )
A skoro już marudzimy, to jakiś ten semestr krótki się wydaje...
(i kto by pomyślał, że mnie to kiedyś tak ucieszy )
A skoro już marudzimy, to jakiś ten semestr krótki się wydaje...